Bliv en del af Folkekirkens Familiestøtte

Er I som provsti eller menighedsråd optaget af diakonalt arbejde for børnefamilier? Så er Folkekirkens Familiestøtte måske noget for jer.

Via Folkekirkens Familiestøtte kan provstiet/sognet tilbyde børnefamilier støtte til familier i lokalområdet, som i en periode har brug for støtte til at skabe en bedre hverdag. Folkekirkens Familiestøtte, som er ejet af de provstier, der vælger at gå med i samarbejdet, er sat i verden for at understøtte børn og unges trivsel og tryghed med udgangspunkt i familien.

Se den korte film herover og læs mere om indsatsen, organiseringen og hvordan I kan være med ved at klikke på billedet herunder.

Du er også velkommen til at kontakte leder af Folkekirkens Familiestøtte Ole Elbæk på 30 32 22 30 eller OLEP@km.dk.