fbpx

Kalender

Altid aktuelt

Forældreven

Er der noget i jeres hverdag, du gerne vil lave om, men ikke ved, hvordan du skal gribe fat i? Så kan du få hjælp i familien af en forældreven.

Vi tilbyder forældrevenner i alle de områder, vi dækker.

Læs mere her

Barselscafé

Barselscafeen er for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre på barsel og dele din oplevelse af hverdagen.

Forløbet er forbeholdt forældre med børn på 0-2 år, som bor i et af de områder, vi dækker. Tilmelding er ikke nødvendig, og du kan blot møde op de dage, der passer dig. I øjeblikket tilbyder vi barselscafeen i Herning Kommune og et enkelt sted i Aalborg Kommune.

Læs mere og find tid og sted her

Aktuelt lige nu

Smag på kærligheden

Trænger du til en anderledes aften med din partner, hvor der er fokus på kærlighed og jer som par?   

Så kom til ”Smag på kærligheden – med tapas, tosomhed og foredrag i kirkerummet”.  

Folkekirkens Familiestøtte Mariagerfjord og Hadsund kirke/kirkerne i Hadsund provsti inviterer på en romantisk og givende oplevelse for dig og din partner.

Vi har inviteret psykolog, Tina Ringer Mogensen, til at holde et inspirerende oplæg om parforholdets muligheder og umuligheder i en travl hverdag. Hun fortæller også om, hvordan man holder liv i kærligheden over tid. 

Aften vil desuden byde på levende musik og tid til samtale med din partner, mens vi serverer en lækker tapas for to. Der vil være øl, vand og vin til maden.   

Tid: Fredag d. 14. april 2023
kl. 18.00-21.00. 

Sted: Hadsund Kirke, Kirkegade 10 , 9560 Hadsund 

Pris: kr. 120,- pr. par 

Tilmelding her

Sidste frist for tilmelding: 7. april 2023 kl. 12.00

Plej jeres parforhold – Århus

Lisbeth Andreassen Ryelund og Daniel Hougaard, certificerede undervisere i PREP (praktiske redskaber i et engageret parforhold), leder jer trygt igennem dette forløb, som sætter fokus på trivslen i parforholdet. 

Forløbet er en vekselvirkning mellem oplæg fra underviserne og samtale med dig og din partner. Der deles ikke personlige forhold med de øvrige kursusdeltagere. I får viden om, hvad der kan medvirke til et stærkt parforhold. I lærer bl.a. samtaleteknikker, så det bliver nemmere at tale sammen og forstå hinandens (og egne) tanker og følelser – både i hverdagen, og når det er svært. Endvidere får I værktøjer til, hvordan I kan håndtere konflikter. I får således muligheden for at forstærke det I er gode til og blive bedre til at håndtere det, som måske er svært. 

Forløbet er for alle forældre til fælles eller sammenbragte børn under 18 år eller par på vej til at blive forældre. 

Vi sørger for snacks og drikke til alle moduler. 

Forløbet indeholder 3 moduler fordelt på 4 mødegange. 

Modul 1: 10.-11. marts 2023, kl. 09.00-16.00 begge dage 

Modul 2: 27. april 2023, kl. 18.30-21.00 

Modul 3: 25. maj 2023, kl. 18.30-21.00 

Sted: Jernaldervej 425, 8220 Brabrand 

Forløbet er uden egenbetaling 

Bestil jeres parbillet her

Hvis I har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere, så kontakt os: 

Koordinator Tove Dalager Hussner, tlf.: 30368696, mail: tohu@km.dk 

Koordinator Helene Rygaard May, tlf.: 51600188, mail: hrj@km.dk 

 

Konflikter i børnefamilien – en naturlig del af familielivet


Folkekirkens Familiestøtte inviterer til foredrag om konflikter i
børnefamilien. Foredraget er for alle, der ønsker inspiration til, hvordan man kommer godt igennem hverdagens små og store konflikter

Mette Christensen Jensen har i mange år beskæftiget sig med børn, unge og familier på forskellig vis. Dels som lærer for børn i udsatte positioner, dels som lektor på UCN og nu som selvstændig oplægsholder og konsulent i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg. Meget af Mettes arbejde omhandler børnesyn, forståelse af konflikter og adfærd samt vejledning i forhold til konkrete og praktiske tilgange og strategier.

Tid:  8. maj 2023 kl. 18.30 – 21.00
Sted: Aars Kultur og Sognehus, Kirkeplads 6, 9600 Aars
Pris: GRATIS

Tilmelding her

Sidste frist for tilmelding er 7. maj 2023

 

 

Andet

Vi samarbejder løbende med provstier, sogne og kommuner om lokale specialtilrettelagte forløb og aktiviteter. Det er aktiviteter, vi kun tilbyder der, hvor vi har indgået et særligt samarbejde.

Ingen af nedenstående forløb tilbydes i øjeblikket.

Sunde skærmvaner i familien

Forløb over to aftener, hvor du får viden, redskaber og inspiration til, hvordan I praktisk gør i familien, så jeres skærmvaner bliver, som I gerne vil have det hjemme hos jer.

Læs mere her

Menu