fbpx

Samarbejdsaftale med Mariagerfjord Kommune

Pressemeddelelse August 2019: Folkekirkens Familiestøtte og Mariagerfjord Kommune har indgået en samarbejdsaftale, hvor kommunen har forpligtet sig til at formidle Folkekirkens Familiestøttes tilbud til forældre. Læs kommunens pressemeddelelse her:

Nyt samarbejde til gavn for familier i Mariagerfjord

Mariagerfjord Kommune har indgået en samarbejdsaftale med Folkekirkens Familiestøtte

Skoler og Dagtilbud skal fremover hjælpe med at oplyse om tilbuddene, som blandt andet indeholder kurset “Sunde skærmvaner i familien”.

Aftalen bygger på et gensidigt samarbejde til gavn for familier i Mariagerfjord Kommune.

Aftalen er målrettet familier, som har brug støtte – for eksempel i forbindelse med en skilsmisse. Derved er tilbuddene ved Folkekirkens Familiestøtte et supplement til de kommunale tilbud om råd og vejledning til familier.

– Jeg er rigtig glad for, vi har indgået en aftale om vores fremtidige samarbejde, fortæller direktør i Mariagerfjord Kommune, Peter Møller Rasmussen. Han fortsætter med at forklare, at samarbejdet bygger på et fælles ansvar om at støtte familier bedst muligt og at det er særligt spændende, når man samarbejder på tværs af kommune og foreninger.

Peter Møller Rasmussen forklarer, at det er rigtig godt med en bred vifte af tilbud til familier, der oplever udfordringer. Tidligere på året åbnede Mariagerfjord Kommune op for muligheden for, at par med børn kan få tilskud til rådgivning af en psykolog eller terapeut – og Folkekirkens Familiestøtte er et godt supplement til dette, slutter han.

Baggrund
Folkekirkens Familiestøtte har en bred vifte af tilbud – blandt andet “få en forældreven”, “sunde skærmvaner i familien”, “vejen videre efter skilsmisse” og “plej jeres parforhold”.

Gennem samarbejdsaftalen har Mariagerfjord Kommune lovet at hjælpe med at formidle tilbuddene – for eksempel via www.mariagerfjord.dk.

Kontaktinformation hos kommunen
  • Peter Møller Rasmussen, direktør i Mariagerfjord Kommune, telefon 97 11 32 96
Menu