fbpx

Positiv omtale i Kristeligt Dagblad

Vi er så stolte over den positive omtale, som politiker Theresa Berg Andersen har gjort i Kristeligt Dagblad. Det gør os glade, at vores store arbejde bliver anerkendt og folk kan se, det virker, det vi gør.

Theresa svarede på spørgsmålet “Hvilken rolle bør folkekirken spille i samfundet?” Og her til svarede hun:

“Jeg vil igen pege på de voksende opgaver, som folkekirken har taget på sig. Jeg har været dagtilbudsleder i 18 år og set på det med en vis skepsis, må jeg indrømme, men også interesse. Jeg kan nævne Folkekirkens Familiestøtte som et eksempel. Der er nogle ting, hvor jeg har tænkt, at det ikke er folkekirkens opgave, men jeg har set kvaliteten af det, de leverer, og det har kæmpe betydning på nogle af de områder, hvor vores kommuner ikke har løst opgaven. Folkekirken følger med udviklingen, men den har brug for understøttelse og måske en bekræftelse fra os politikere om, at vi faktisk prioriterer det område.”

Jeg kan nævne Folkekirkens Familiestøtte som et eksempel. Der er nogle ting, hvor jeg har tænkt, at det ikke er folkekirkens opgave, men jeg har set kvaliteten af det, de leverer, og det har kæmpe betydning på nogle af de områder, hvor vores kommuner ikke har løst opgaven.

 

WAUW! Det er da en udtalelse, der vil noget – TAK!

Skulle I nu sidder og gerne vil have fingrene i én af vores frivillige, så kan I kontakte koordinatoren i jeres område her

Skulle I være så uheldige, at der ikke er en koordinator, der hvor du bor, så tag kontakt til dit lokale provsti eller menighedsråd, som kan tage kontakt til vores sekretariatet her

Vi glæder os til at møde dig!

Menu