fbpx

Er det noget for mig?

Udfordringer i hverdagen

Stressede morgener, hvor alle kommer skævt ud af døren. Skænderier med teenageren. Børn, der næsten ikke er til at hive væk fra skærmen. Det er ikke nemt at være forælder. Men vi kan hjælpe med et nyt perspektiv på hverdagens udfordringer.

Hos os kan du få:

Personlig sparring til lige netop den udfordring, der fylder i din familie.

Deltage på vores forløb, hvor du/I som forældre arbejder med et konkret emne. Vi har følgende temaer lige nu forskellige steder:

Alle kan køre fast

Det burde vi da selv kunne klare, tænker I måske. Men alle familier kan køre fast og opleve udfordringer i hverdagen og have brug for at se tingene med andre øjne. Vi støtter både pædagoger og direktører, par og enlige, fædre og mødre.

Vores tilbud er til forældre med hjemmeboende børn i alderen 0-17 år, som bor i et af de områder, vi dækker. Vi kan dog desværre ikke tilbyde hjælp til familier med så store udfordringer, at det er kommunens ansvar at hjælpe familien.

Kontakt os

Er der noget i din hverdag, som du gerne vil lave om, men ikke ved, hvordan du skal gribe fat i? Så kontakt din lokale koordinator til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bakke dig op eller læs mere her på siden om de enkelte tilbud.

Og husk: Vi deler ikke dine personoplysninger med andre, og al støtte fra os tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Læs mere om at få en forældreven eller find kontaktoplysninger på din lokale koordinator her

Menu