fbpx

Samtaleforløb for gravide

Samtaleforløb for gravide

Tilbud til gravide om før-mødregruppe. Vil du også gerne mødes med andre gravide og dele dine forventninger, glæder og evt. bekymringer, så er vores samtaleforløb for gravide måske noget for dig.

Samtaleforløbet er for dig som er gravid, og har lyst til at dele dine tanker om graviditeten og det at starte eller udvide familien med andre, som gerne vil lytte og er i samme situation.

Det er et sted, hvor der er plads og tid til at snakke om alt det, der fylder. Forløbet er både henvendt til første- og flergangsfødende.

Forløbets indhold

Samtalerne foregår over 6 gange af 2½ times varighed i grupper af op til 6 gravide.

Den første halve time arbejder vi med afspænding, sang og vejrtrækning, herefter er der samtale ud fra 6 overordnede tematikker: Graviditet – det ufødte barn – dig som mor – familiedannelse – fødsel – livet med det lille barn.

Alle deltagere kan frit byde ind i samtalen, der foregår som en åben dialog ud fra en vejledende spørgeramme, men med plads til at sætte egne ord på emnerne.

Samtalerummet er fortroligt, og deltagerne har tavshedspligt.

Derfor tilbyder vi forløbet

Vi tilbyder samtaleforløb for gravide, for at du som gravid får tid og rum til at reflektere sammen med andre omkring de følelser og tanker, du står med som gravid. Samtalerne har som formål, at du som gravid bliver følelsesmæssigt klar til den omvæltning, det er at blive mor, lige meget om det er første gang, eller du har prøvet det før.

Det overordnede koncept stammer fra Frederiksholms Kirke i Sydhavn, hvor over 100 gravide har deltaget i et næsten tilsvarende forløb. Derfor ved vi, at mange gravide har glæde af at samtale og reflektere over graviditeten og omvæltningen.

Noget for dig?

Hvis du tænker, at et samtaleforløb for gravide kunne være noget for dig, så se vores oversigt over aktuelle samtaleforløb for gravide.

I øjeblikket tilbyder vi kun samtaleforløbet i Herning, hvor vi løbende starter nye forløb op. Forløbet er forbeholdt dig som er gravid og bor i et af de områder, vi dækker.

Forløbet er uden egenbetaling, og man forpligter sig til at deltage i hele forløbet.

Se filmen, hvor deltager Anita Holme Frost og koordinator Lene Frølund Rasmussen fortæller om samtaleforløbet.

Hør hvad tidligere deltagere på Samtaleforløb for gravide fortæller om forløbet.

Menu