fbpx

Netværksdag på Julemærkehjemmet i Hobro

TAK til Julemærkehjemmet Hobro for en udbytterig og inspirerende netværksdag i går. 

To af vores koordinatorer fra Vesthimmerland og Syddjurs deltog på netværksdagen, der bød på et indblik i Julemærkehjemmets vigtige arbejde med børn, der mistrives. 

Som en del af Julemærkehjemmets netværk præsenterede DGI tilbuddet Jump4fun, der har til formål at vække bevægelsesglæden hos børn og unge med overvægtsproblematikker, som er motionsuvante eller som ikke har fundet plads i det traditionelle foreningsliv. Headspace fortalte om deres tilbud om “nogen at tale med” til alle børn og unge mellem 12 og 25 år, og Kolding Kommunes Skoledagtilbudsrådgivning gav et indblik i deres tværfaglige arbejde. 

Dagen sluttede med inspiration og erfaringsudveksling på tværs af faggrupper og kommuner. Her var fokus især på, hvordan børn og familier får den læring, de har fået med fra deres 10-ugers forløb på Julemærkehjemmet, med ud i hjemmene. For, som det blev forklaret, er det på hjemmebanen, den vigtigste og sværeste udvikling finder sted – og det kræver samarbejde i familien.   

I Folkekirkens Familiestøtte ved vi, at vanebrud og nye rutiner kræver både tid, fokus, opbakning og samarbejde. Og det er netop noget af det, vores frivillige forældrevenner kan tilbyde. Ved at støtte og bakke op om familier, der selv ønsker forandringer i hverdagen, går vores tilbud hånd i hånd med Julemærkehjemmets helhedsorienterede tilgang til livsstilsændringer.  

Du kan læse mere om Julemærkehjemmet i Hobro her

Menu