fbpx

Børns søvn temaforløb

Er I udfordrede på søvn og putning?

Mange familier bøvler med at få børnene til at sove om aftenen, og vi kommer meget let ind i en dårlig gænge, hvor hver aften bliver en kamp mellem børn og voksen. 

Børn (og voksne) har brug for søvnen og derfor kigger vi forældre frustrerede på uret, når klokken bliver mere og mere, inden der er ro. 

Vi møder igen og igen forældre, der – måske ligesom jer? – oplever, at aftnerne er fyldt med frustrationer hos børn og voksne, og ender med at det er alt for sent, inden der er ro. 

 

Vi kan guide jer til en bedre søvn

Hos Folkekirkens Familiestøtte kan vi hjælpe jer med at sætte fokus på dit barns søvn og på at skabe de aftner og den putning, du ønsker hjemme hos jer.  Vi hjælper dig med vores viden og guider dig og støtter dig til at holde fast i at skabe de forandringer, der skal til, for at I får bedre aftner og bedre søvn. 

Har du mindst et barn mellem 0-6 år kan du deltage i vores temaforløb, hvor du støttes af en forældreven i 12 uger, mens du arbejder hen mod at skabe de forandringer, du ønsker.

Vi har 12 ugers temaforløb for familier med mindst et barn i alderen 0-6 år indenfor temaerne: Børns søvn, Den digitale familie, Spisetid i familien, Børns opgaver i familien.

Er dit barn ældre, skræddersyer vi et forældrevensforløb med fokus på søvn til jer. Bare kontakt din lokale koordinator.

Hvordan arbejder vi

Et 12 ugers temaforløb foregår sådan her:

  • Du mødes med den lokale koordinator, hvor I afklarer jeres behov og finder frem til hvad I præcis ønsker at arbejde hen imod.  
  • Der afholdes et matchmøde med koordinator og forældreven. Du skal selvfølgelig godkende forældrevennen, da jeres kemi er vigtig for forløbet. 
  • Der afholdes et familiemøde med koordinator og forældreven, hvor I aftaler præcis hvordan forløbet skal foregå, og hvad I skal arbejde med. 
  • I de følgende 12 uger arbejder I som familie hen mod jeres mål. Forældrevennen besøger jer hver anden uge for at bakke jer op, give jer nye perspektiver og støtte jer, når det bliver svært at holde fast. 
  • Forløbet afsluttes med endnu et familiemøde. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt din lokale koordinator og hør mere. Hun er altid åben for en god snak og et godt råd, uden at du forpligter dig til mere. 

Skab overblik med døgnhjul

Se filmen om, hvad du kan bruge et døgnhjul til herunder. Døgnhjulet er et af de redskaber, vi ofte giver videre til forældre, fordi det kan hjælpe jer med at skabe overblik og få styr på, om der er nogle steder, I med fordel kan ændre jeres rutiner, så der kommer mere ro på.

Menu