fbpx

Flotte donationer til Folkekirkens Familiestøtte

Flotte donationer til Folkekirkens Familiestøtte

Vi er så heldige, at vi ofte bliver kontaktet af forskellige foreninger, klubber og kommunale tiltag, som ønsker at støtte vores arbejde med familier. Det giver os mulighed for at lave ekstra tiltag for forældre. Vi lægger desuden stort vægt på at have et godt samarbejde med kommunerne. Derfor bliver vi rigtig glade, når vi får en anerkendelse af vores arbejde fra en kommune. Senest har vi fra borgmesteren i Aarhus fået overrakt en flot donation fra Aarhus Kommunes ‘Togpenge’

På Aarhus Hovedbanegård står en modeltogbane, hvor togene kører, når man putter to kroner i. Og hvert år tildeler Aarhus Kommune togpengene til forskellige organisationer, som gør en forskel. I år var Folkekirkens Familiestøtte blandt modtagerne.

”Tak til Folkekirkens Familiestøtte for det gode arbejde. I er med til at gøre en forskel for en masse mennesker i hverdagen. I er med til at gøre Århus til en omsorgsfuld by. Tag donationen som en anerkendelse af det gode arbejde I gør i Folkekirkens Familiestøtte og til motivation til at fortsætte”, sagde borgmester Jacob Bundsgaard ved overrækkelsen.

Lokal opbakning betyder meget
Tidligere har Folkekirkens Familiestøtte i Vesthimmerland blandt andet modtaget en donation fra Kimbrernes Y´s Men`s club i Aars.

”Vi er meget stolte og glade for, at Kimbrernes Y´s Men´s club har valgt at støtte os i år. Det betyder meget for os at mærke den lokale opbakning,” siger Anne Marie Nedergaard, som er lokal koordinator for Folkekirkens Familiestøtte i Vesthimmerland.

”Kimbrernes Y´s Men´s club har valgt at give en donation til Folkekirkens Familiestøtte, idet vi synes, at det er vigtigt, at folkekirken er gået ind i  arbejdet med at støtte familier og børn, som evt. kan have brug for støtte i en sårbar periode. Vi tænkte, at donationen kan være med til at give disse familier og børn nogle gode oplevelser, samt give nogle gode værktøjer til de frivillige”, siger Else Vadsholt, der er præsident for Kimbrerenes Y´s Men´s club.

Donationer giver mulighed for særlige arrangementer
Det er vigtigt for Folkekirkens Familiestøtte at kunne give forældre både viden, redskaber og sparring til de udfordringer de oplever i hverdagen, og det gør vi på forskellig vis. Med donationer som disse bliver det muligt for os at tilbyde særlige arrangementer, som vi ellers ikke ville have mulighed for. Et eksempel på dette var, da vi inviterede 200 interesserede forældre til foredrag med Sofie Münster i januar 2019 i Aars og Sæby. I Aars blev foredraget finansieret af en donation fra ARF Støtteforening i Aars og i Sæby blev foredraget delvist finansieret af overskuddet fra en nytårskoncert i Sæby Kirke, som kirken donerede til Folkekirkens Familiestøtte i Sæby.

Den kommende tid skal bruges til nøje at overveje, hvordan den fine donation fra Kimbrernes Y´s men bedst sættes i spil ind i det arbejde, vi gør hver dag for at støtte forældre i hverdagens udfordringer i Vesthimmerland.

 

Tidligere har vi blandt andet modtaget donationer fra:
Lions Club: Aalborg, Aalborg Budolfi, Aalborg Mariendal, Aarhus Lystrup, Aarhus Sct. Clemens og Herning.
Y´s mens Club: Aarhus Sirius, Herning og Kimbrerne Aars.
Y´menette Club Sunds, ARF Støtteforening Aars, Lars Larsen samt overskuddet fra Nytårskoncert i Sæby Kirke

Menu