fbpx

Plej jeres parforhold Aarhus

Inspiration til parforholdet

Plej jeres parforhold Aarhus

Vil I have inspiration til at fastholde et godt parforhold?

På dette kursusforløb får I et boost til kærligheden og bliver bedre til at forstå hinanden.

I kan sammenligne det med et tandlægetjek. Venter du med at gå til tandlægen til du har tandpine? Et parforhold skal have fokus, før problemerne bliver for store, og her kan forløbet hjælpe til, at I bliver bedre til at pleje kærligheden i hverdagen.

Plej jeres parforhold er et PREP- forløb. PREP står for Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold. Det er udviklet for at hjælpe jer med at se på jeres udfordringer på en god måde og samtidig få fokus på de gode sider i jeres parforhold.

Sådan foregår det
Forløbet er et pædagogisk kursus og ikke parterapi.

I får viden om, hvad et godt parforhold kræver. I lærer bl.a. samtaleteknikker, så det bliver lettere at tale sammen og forstå hinandens (og jeres egne) tanker og følelser både i hverdagen, og når det er svært. Og I får værktøjer, så det bliver nemmere at undgå de tilbagevendende konflikter om, hvem der skal gøre rent, eller hvordan I vil opdrage børnene.

I arbejder selv med emnerne både på forløbet og derhjemme. Forløbet veksler mellem fælles undervisning i konkrete redskaber og øvelser med egen partner. Der deles ikke personlige forhold mellem deltagerne på kurset.

Forløbet
Forløbet består af 3 moduler. Modul 1 er to hele dage, og modul 2 og modul 3 består hver af én aften. Grunden til, at forløbet strækker sig over en længere periode er, at et længere forløb giver større mulighed for at holde fast i at ændre de vaner og rutiner, som I ønsker.

I får:
  • viden om og inspiration til hvad et godt parforhold kræver
  • samtaleteknikker, så det bliver lettere at tale sammen og forstå hinanden (og jeres egne) tanker og følelser
  • værktøjer, så det bliver nemmere at undgå de tilbagevendende konflikter om, hvem der skal gøre rent, eller hvordan I vil opdrage børnene
Når kurset er slut, har I:
  • lært at blive bedre til at lytte til hinanden
  • fået bevidsthed om, hvordan I ønsker at have det sammen i hverdagen
  • fået indblik i, hvordan I kan møde udfordringer sammen
  • fået ideer til, hvordan I kan skabe mere glæde og tilfredshed sammen

Kurset bygger på mange års forskning om parforhold. Der deles ikke private oplysninger med andre deltagere.

Praktisk info:

Pris:
Ingen egenbetaling

Målgruppe:
Forældre med børn, som bor i et af de områder, vi dækker

Tid:
Modul 1: 1.+2. oktober kl. 9.00-16.00 begge dage
Modul 2: 1. november kl. 18.00-21.00
Modul 3: 8. december kl. 18.00-21.00

Sted:
Sabro Kirkevej 100, 8471 Sabro

Tilmeld jer her

Har I brug for mere viden, inden I tilmelder jer, så ring eller skriv til vores lokale koordinator Helene Rygaard på tlf. 51 60 01 88 eller mail hrj@km.dk

Læs hvad tidligere deltagere har sagt om kursusforløbet:

“PREP-forløbet har mere end opfyldt vores forventninger. Vi har fået mange redskaber, som har rykket os som par i en positiv retning.”

“Vores forventninger er mere end opfyldt. Med et gratis forløb var forventningerne beherskede. Desuden havde vi måske nogle fordomme om, at det ville fylde mere, at det var i kirkeligt regi. Sådan har det ikke været.”

“At få fokus på, hvor vigtigt parforholdet er for børnenes trivsel, har været godt, og at mor og fars forhold skaber tryghed og trivsel hos børnene.”

Menu